Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Το Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ κατόπιν ομόφωνης απόφασης συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 15 Ιουνίου 2011.

Η κυβέρνηση με την Τρόικα βαδίζοντας χέρι – χέρι οδηγούν στη σταδιακή και μεθοδευμένη διάλυση του Δημόσιου Τομέα, προχωρώντας στην κατάργηση αναγκαίων υπηρεσιών και στο ξεπούλημα όσο – όσο μέρους της περιουσίας του. Παράλληλα οδηγούν στην απόγνωση και στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση τους εργαζόμενους.

Μπροστά στην κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην αντιλαϊκή πολιτική, ο δρόμος του αγώνα και των κινητοποιήσεων αποτελεί πλέον τη μόνη οδό αντίδρασης.

Η τριτοκοσμική εικόνα του ΕΣΥ, που θέτει σε ταλαιπωρία και σε κίνδυνο τους συμπολίτες μας, πρέπει επιτέλους να αποτελέσει παρελθόν.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ καλύπτει συνδικαλιστικά όλους τους νοσηλευτές που θα συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 15/6/2011.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. ΕΣΥ