Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΝΤΕΠΟΝ, ΤΙ ΠΕΘΙΔΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΠΟΛΑΚΗ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΠΟΛΑΚΗ

Πεθιδίνες όπως... ντεπόν, ισχυρίζεται η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη! - Πως απαντά ο Κώστας Λουράντος μέσω ygeia360.gr

Από Βασίλη Βενιζέλο

κάντε κλικ εδώ


Πεθιδίνες όπως... ντεπόν, ισχυρίζεται η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη! - Πως απαντά ο Κώστας Λουράντος μέσω ygeia360.gr
 

"Δεν έγινε καμιά διάρρηξη, καμιά κλοπή. Ανοιξα το συρτάρι απλά και πήρα ένα πακέτο πεθιδίνες, όπως θα έπαιρνα ντεπόν και για το θέμα αυτό έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός".

Πεθιδίνες όπως... ντεπόν, ισχυρίζεται, λοιπόν, σε συνέντευξή της η αναισθησιολόγος του "Βενιζέλειου" νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης Νεκταρία Πολάκη, η οποία κατηγορείται για κλοπή ναρκωτιικών από το φαρμακείο του ιδρύματος!

Θέσαμε την άποψη της αναισθησιολόγου υπ' όψιν του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κώστα Λουράντου, οποίος μάς εξήγησε με ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρότητα ότι "οι πεθιδίνες δεν έχουν καμία σχέση με το... ντεπόν, ανήκουν στα ναρκωτικά, τα οποία χορηγούνται με δίγραμμη ιατρική συνταγή και μόνον, ενώ ο φαρμακοποιός αναφέρει κατ' έτος στην διοικητική περιφέρεια πόσες πεθιδίνες είχε και πόσες έχει. Οι πεθιδίνες ανήκουν αυστηρά στο κρατικό μονοπώλιο. Αυτά που ισχυρίζεται η αναισθησιολόγος δεν έχουν την παραμικρή βάση...".