Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ "ΚΑΛΛΙΣΤΗ" ΤΟΥ ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ"


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σήμερα 24 Ιουνίου και ώρα 8μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου, τα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης, των ενοίκων του Ξενώνα “Καλλίστη” του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσω της ζωγραφικής, της χειροτεχνίας, της γλυπτικής και άλλων μορφών ψυχαγωγικής έκφρασης, να παρακολουθήσει πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες των ενοίκων του συγκεκριμένου ξενώνα, όπου η λειτουργία του ξεκίνησε στις 31 Μαΐου του 2002 στα πλαίσια της αποασυλοποίησης και γενικότερα της μεταρρύθμισης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κα Φωτεινή Κουλούρη, ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου κος Γκάκας Σέργιος, ο Διοικητής του ΨΝΑ “Δαφνί” κος Βλάσης Παύλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κος Δημήτριος Σκουτέλης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσηλευτών του ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ) κος Αριστείδης Δάγλας και πλήθος κόσμου που αποτελούνταν απο επαγγελματίες υγείας και δημότες της περιοχής.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και συνεχίζεται το Σάββατο (10.00-15.00 & 18.00-22.00) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (10.00-14.00).

Συγχαρητήρια, στους ενοίκους του Ξενώνα και στη θεραπευτική ομάδα για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.