Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ"

 Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, σε συνέχεια πλήθους δικαστικών αποφάσεων, συντονίζει την κατάθεση ομαδικών αγωγών ανά νοσοκομείο, με στόχο την αναδρομική και νομιμότοκη διεκδίκηση του ποσού των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ κατ’άτομο, που αντιστοιχεί στα επιδόματα της τελευταίας διετίας, δηλαδή στα επιδόματα του 2017 και 2018. Στην αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι υπάλληλοι των νοσοκομείων, Νοσηλευτές, Βοηθητικό προσωπικό ΔΕ και ΥΕ, Τεχνικοί, Διοικητικοί κτλ. Το ποσόν συμμετοχής κάθε εργαζομένου είναι 30€ για το κόστος των δικαστικών εξόδων και μόνον.

Σημειώνουμε, ότι ο μήνας που διανύουμε είναι ο κατάλληλος χρόνος για την εν λόγω διεκδίκηση, αφενός γιατί αναμένουμε τη θετική ανακοίνωση του ΣτΕ οσονούπω, και αφετέρου γιατί περιλαμβάνει όλα τα επιδόματα της παρελθούσας διετίας.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν απο τους υπαλλήλους του ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ", θα υπάρχει εκπρόσωπος στο ΔΙΕΚ του νοσοκομείου, απο τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, απο τις 12.00μβ έως τις 14.00.

Τονίζουμε ότι επί του ποσού που θα επιδικασθεί δεν θα αναζητηθεί ποσοστό ως δικηγορική αμοιβή, όπως δυστυχώς γίνεται σε πολλά νοσοκομεία από τα τοπικά σωματεία.

Κάντε κλικ εδώ για την φόρμα.