Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΑ "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ΣΤΟ ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ"

κάντε κλικ εδώ για την απόφαση της 2ης ΥΠΕ

και κλικ εδώ για την απόφαση της 1ης ΥΠΕ


Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη μετάβαση θα γίνει με τη μεταφορά των ασθενών απο το ΓΝΑ "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" και τη τοποθέτησή τους σε διάφορα τμήματα του ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ". 
Ο λόγος αυτής της διασποράς είναι ότι ο Διευθυντής της κλινικής δεν θέλει να καλύψει ένα τμήμα έχοντας έτσι και την ευθύνη λειτουργίας του αλλά και της εφημερίας που του αναλογεί και θέλει να μεταφέρει το "μπαλάκι" στο ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ". 

Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται ότι συμφώνησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αγνοώντας ότι κάτι τέτοιο θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που ταλανίζουν το ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ". Προβλήματα που σχετίζονται με την υποστελέχωση απο προσωπικό αλλά και υπερπλήρωσης κλινών κ.α..

"Συγχαρητήρια" και στην κ. Αποστόλου ως Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ που πρότεινε κάτι τέτοιο. 
Πέρασε αρκετός καιρός που ήταν Πρόεδρος στο ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ".
Πιθανόν νοστάλγησε τις αντιδράσεις των εργαζομένων στις αποφάσεις της.

Καιρός είναι να τις ξαναθυμηθεί!!!

Θα είμασταν άδικοι αν δεν δίναμε "συγχαρητήρια" και στο Διοικητή του ΓΝΑ "Γεννηματά" κ. Παπαδόπουλο , πρώην Διοικητή του ΨΝΑ "ΔΑΦΝΙ",  για τη συμβολή του σε τέτοιες αποφάσεις.

Αν έχεις τέτοιους "πρώην" τι να περιμένεις απο τους νυν;


ΑΠΟΦΑΣΗ 2ης ΥΠΕ





ΑΠΟΦΑΣΗ 1ης ΥΠΕ