Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.: ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

κάντε κλικ εδώ






Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ σας καλεί στην 1η Νοσηλευτική Συνδικαλιστική Ημερίδα με θέμα: Δράση και στόχοι του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ – Οι Νοσηλευτές καθορίζουμε το μέλλον μας που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2013 στις 9:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Η ΣΩΤΗΡΙΑ”.
Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν η έως τώρα δράση του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ, οι θέσεις μας για τα δικαιώματα των Νοσηλευτών αλλά και την ανάπτυξη του τομέα υγείας της χώρας μας, οι στόχοι του σύγχρονου συνδικαλισμού. Θα αναλυθεί το νομικό πλαίσιο που αφορά το Νοσηλευτικό προσωπικό και θα υπάρξει συζήτηση των Νοσηλευτών με το Δ.Στης Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίαςτου ΕΣΥ.
Η συμμετοχή όλων των Νοσηλευτών των νοσοκομείων της Αττικής θα καταδείξει την ενότητα του κλάδου μας, την αποφασιστικότητά μας για δράση και λύσεις, την δυναμική απάντηση του κλάδου μας στα προβλήματα που μας απασχολούν.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠρόεδροςΗ Γεν. Γραμματέας
Παπανδρέου ΝικόλαοςΜπεκρή Ελένη