Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠ. ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΟΛΛΑΚΗ - Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΞΑΝΘΟΣ ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ... ΑΜΙΛΗΤΟΣ

κάντε κλικ εδώ για την αντικατάσταση του Προέδρου

και κλικ εδώ για το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο

και οι ασθενείς αναζητούν και δε βρίσκουν δυστυχώς, κλίνη σε ΜΕΘ,

όσο ο κ. Πολλάκης "διαχειρίζεται" με το δικό του τρόπο

το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ


(αναδημοσίευση απο το www.protagon.gr)

Ανακοινώθηκαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ
Η πρόσφατη σύγκρουση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, έληξε με την αντικατάσταση σχεδόν όλων των μελών του ΔΣ του κέντρου, τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν από το υπουργείο την Πέμπτη. 

Τα μόνα μέλη που παραμένουν στις θέσεις τους είναι η Ευσταθία Πανοτοπούλου, (σύντροφος του Φλαμπουράρη), η Ουρανία Δαφνή και η Μαρία Μιχάκου, των οποίων οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ, Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική για την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην πρόσληψη γιατρών σε ΜΕΘ, θα προσφύγει την Παρασκευή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.