Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η ΠΑΣΥΝΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣΥΝΟ - ΕΣΥ

-->Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)
Βερενίκης 14, Διαμ.104, Άγιος  Δημήτριος,
2002 Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 379610 -  Τηλεoμοιότυπο: 22 379611
Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com
                                           
    Επίσημη ιστοσελίδα: www.pasyno-cyprus.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ υπέρ του αγώνα
των νοσηλευτών Ελλάδας

Η Παγκύπρια  Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) τάσσεται υπέρ του αγώνα των νοσηλευτών Ελλάδας, που δίνουν σήμερα τη δική τους μάχη εναντίον της «ανύπαρκτης» πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα  τους τελευταίους μήνες και ειδικά στον τομέα της Υγείας και τον νοσηλευτικό κλάδο.

Όπως αναφέρει η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ «ο τομέας της Υγείας στην Ελλάδα νοσεί, βρίσκεται στον αναπνευστήρα κι αντί σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου να προωθεί σωτήριες και αποτελεσματικές λύσεις προς όφελος των πολιτών και των εργαζομένων, επιλέγει να καταρρακώσει τους εργαζομένους και να τους γονατίσει, υποδουλώνοντάς τους. Πόσο ακόμα θα γίνεται αποδεκτό αυτό;».

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη και συμπαράστασή της προς τον αγώνα των Ελλήνων νοσηλευτών και αναφέρει: «Εμπιστευόμαστε την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ),  που τόσους μήνες δίνει δυνατή και αμετακίνητη μάχη, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται άνιση, να αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το πολυτιμότερο μέτρο που έχει στα χέρια της, την απεργία. Είμαστε ο μεγαλύτερος κλάδος στον τομέα της Υγείας και έχουμε δύναμη να κάνουμε πολλά.  Αρκεί να το πιστέψουμε και να τους το δείξουμε!».