Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Κάντε κλικ εδώ







Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, καταπατώντας κάθε έννοια λογικής, προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση  που προσβάλλει πρωτίστως τα δημοκρατικά ήθη όλων των πολιτών της χώρας, εκθέτοντας το σύνολο της κυβέρνησης ανεπανόρθωτα: Κατεβάζει ένα νομοσχέδιο τριών σελίδων, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως αναγκαιότητα, με μόνο στόχο να ακυρώσει τις ήδη προκηρυγμένες εκλογές της ΕΝΕ, προκειμένου μια μικρή ομάδα κομματικών «φίλων», να χειραγωγήσει το εκλογικό σώμα των 38.000 νοσηλευτών της χώρας.

Η ωμή αυτή παρέμβαση, χωρίς καν να ερωτηθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΕΝΕ, το δίχως άλλο θυμίζει άλλες εποχές που η δημοκρατία μας έχει καταδικάσει προ πολλών ετών.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η παρέμβαση του πρωθυπουργού θεωρείται επιβεβλημένη, ώστε κάθε κρούσμα αυταρχισμού και απροκάλυπτης κομματικής αλλοίωσης της δημοκρατικής εκπροσώπησης των νοσηλευτών της χώρας, να πέσει στο κενό.  


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 


Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γ. Γραμματέας 


Αριστείδης Δάγλας                                                       Γεώργιος Αβραμίδης