Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΤΟ ΓΑΛΑ

κάντε κλικ εδώ
Ο Βασίλης Παλαιολόγος, είναι νοσηλευτής, φίλος και συνεργάτης και εργάζεται στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” τα τελευταία 18 χρόνια. Ασχολήθηκε αρχικά με την ηθοποιία ερασιτεχνικά και αργότερα έπαιξε πολλούς ρόλους σε σήριαλ στην τηλεόραση. Η μεγάλη του αγάπη όμως ήταν το θέατρο, στο οποίο και σήμερα διαπρέπει πρωταγωνιστώντας στην παράσταση που σκηνοθετεί η Άννα Βαγενά “ΤΟ ΓΑΛΑ”.

Λεπτομέρειες για την εξαιρετική αυτή παράσταση θα διαβάσετε στην παρουσίαση του έργου που ακολουθεί.

Οι Νοσηλευτές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους της ΕΝΕ, θα τυγχάνουν προνομιακής τιμής εισιτηρίου (15€ αντί 22€)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το Γάλα»
του Βασίλη Κατσικονούρη
5ος χρόνος

“Το γάλα” του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά, είναι μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις και τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, που παίζεται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Η παράσταση που την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 200.000 θεατές έως τώρα, στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.

“Το γάλα” είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιούς, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα.

Η απόγνωση της μάνας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιού, παράλληλα με το φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της, παρουσιάζονται με σπαρακτικό τρόπο.

Η βία διαδέχεται και εναλλάσσεται με την τρυφερότητα, η ένταση με τη γαλήνη, η απελπισία με την ελπίδα, το όνειρο με τον εφιάλτη, η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση,  και αντιστρόφως.

Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά)
Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Πολιτοπούλου

ΔΙΑΝΟΜΗ :
Μάνα : Άννα Βαγενά
Λευτέρης : Δημήτρης Πατσής
Αντώνης : Βασίλης Παλαιολόγος
Νατάσα : Ηλιάνα Αραβή

ΘΕΑΤΡΟ “ΖΙΝΑ”, Λεωφ. Αλεξάνδρας 74
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-6424414 & 210-6424424
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σάββατο στις 9:00μ.μ. & Κυριακή στις 7:00μ.μ.