Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

κάντε κλικ εδώ


Μετά την δικαίωση των αγώνων της Ένωσής μας για την έκδοση σε ΦΕΚ(465/24-2-12) της κοινής υπουργικής απόφασης, που αφορούσε στον καθορισμό χορήγησης του μηνιαίου επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, κατίσχυσε για μια ακόμη φορά το αυτονόητο με την επαναφορά των τομέων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των δημοσίων νοσοκομείων.

Μετά την πρόσφατη συνάντηση του προεδρείου της ΕΝΕ και της ΠΑΣΥΝΟ στις 7/3/2012 με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας εκδόθηκε σχετική τροπολογία η οποία και θα κατατεθεί  προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι οι νοσηλευτικοί τομείς είχαν καταργηθεί με την ψήφιση του Ν 4052(3/3/2012) ΦΕΚ 41 Α και ειδικότερα με το άρθρο 4,παρ.4

Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος θεωρεί, ότι η διοικητική διάρθρωση των νοσηλευτικών υπηρεσιών σε τομείς και τμήματα, κατ’ αναλογία των αντίστοιχων ιατρικών υπηρεσιών, είναι η ορθότερη μέθοδος  διοικητικής οργάνωσης, που δύναται να εξασφαλίσει την αρμονική συνεργασία της νοσηλευτικής με την ιατρική υπηρεσία και να συμβάλει αποφασιστικά στην αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, καθώς και στην εν γένει εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.


Ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Ε.                                                            Ο Πρόεδρος της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ

Δημήτριος Σκουτέλης                                                                          Αριστείδης Δάγλας


και κλικ εδώ για να διαβάσετε την τροπολογία