Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΟΤΗΤΑΣ"


Με αφορμή τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 19/12/13, για το Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των νοσοκομείων Νίκαιας, Τζανείου, Κυθήρων και Μεταξά, και για εκλογή αντιπροσώπου στο Δ.Σ του Γ.Ν. Νίκαιας,  η «ΕΝΟΤΗΤΑ»  ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους που τη στήριξαν, βάζοντας οριστικά τέλος στην εποχή του παλαιοκομματικού συνδικαλισμού και των αποκλεισμών.
Η περίτρανη νίκη του συνδυασμού μας, αποτελεί την απαρχή της ανιδιοτελούς συνεργασίας των εργαζομένων με κριτήρια την αλληλεγγύη, τη συναδελφικότητα και την  αξιοσύνη.
Το ποσοστό της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στο νοσοκομείο της Νίκαιας άγγιξε το εντυπωσιακό ποσοστό του 70%,(405 ψηφοδέλτια από τα 620), συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων απ’ όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς.
Επιπλέον, η «ΕΝΟΤΗΤΑ» επικράτησε και στις εκλογές για το ΔΣ, εκλέγοντας το δικό της εκπρόσωπο.
Εν κατακλείδι, τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί σε κάθε έκφανση της συλλογικής μας δραστηριότητας, με βασικό γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων και μόνον αυτό.