Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Μετά την αποτυχία της να βάλει τάξη στο όλο και περισσότερο επιτεινόμενο χάος που επικρατεί στο Υπουργείο Υγείας, η κ. Ξενογιαννακοπούλου φαίνεται ότι αποφάσισε να επιδοθεί στην ικανοποίηση φτηνών κομματικών ρουσφετιών, προβαίνοντας σε πραξικοπηματικές πράξεις που δεν έχουν προηγούμενο.

Υπακούοντας σε ιδιοτελή ψηφοθηρικά κίνητρα, προσπαθεί να φανεί αρεστή στην αγέλη των κομματικοδίαιτων συνδικαλιστών παλαιάς κοπής, που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αποδοκιμάσει επανειλημμένως, επιχειρώντας να ξεπουλήσει με συνοπτικές διαδικασίες την επαγγελματική αξιοπρέπεια 28.000 νοσηλευτών ποδηγετώντας την επαγγελματική τους ένωση.

Με γελοίες προφάσεις περί της «Καλλικρατικής» εναρμόνισης της ΕΝΕ ενόψει της διοικητικής μεταρρύθμισης, η κ. Ξενογιαννακοπούλου, αποπειράται να παραβιάσει το Σύνταγμα αλλά και τις πρόσφατες προεκλογικές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, εισάγοντας (ως άλλος Πάχτας) προς ψήφιση την επίμαχη τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο.

Οι νοσηλευτές, εξοργισμένοι και αηδιασμένοι από την παλαιοκομματική τέχνη που ασκεί εσχάτως η κ. Ξενογιαννακοπούλου, θα ανατρέψουν με κάθε μέσον τη γκεμπελική τούτη μεθόδευση, αναγκάζοντάς τη να αποσύρει άρδην την επαίσχυντη τροπολογία.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΓΛΑΣ                              ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ