Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΓΝΠ

κάντε κλικ εδώ κι εδώ (zougla.gr)

ΣΥ.ΝΟ.ΑΧΑΪΑΣ – ΕΣΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ -­‐ ΤΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ‐ ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ‐ ΕΣΥ)
Τηλ: 6932882065 & 6977447511

Πάτρα: 03/10/2010
Αρ. πρωτ.: 35


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η λέξη ιατρός συνειρμικά παραπέμπει σε επιστήμονα, άτομο με υψηλό μορφωτικό επίπεδο που σκέφτεται και δρα αναλόγως και όχι σε άτομο με αδυναμία ελέγχου συμπεριφοράς και βίαιες αντιδράσεις.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορήθηκε το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο Π.Γ.Ν.Π. όπου ιατρός αναίτια βιαιοπράγησε εναντίον Νοσηλεύτριας.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας καταδικάζει τέτοιες επαίσχυντες πράξεις και δηλώνει πως θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις τα άτομα που θίγονται.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας ζητά τόσο από του εργαζόμενους του Π.Γ.Ν.Π. αλλά και τους πολίτες να καταδικάσουν ηθικά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ο κύριος αυτός προφανώς θεώρησε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά και βίαια στους συνεργάτες του.

Καλούμε την διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π., τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ε.Ι.Ν.Α. να προβούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες διαδικασίας που προβλέπονται για μια τέτοια επονείδιστη πράξη δημόσιου λειτουργού και μάλιστα στο χώρο όπου παρέχεται περίθαλψη ασθενών και να καταδείξουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ούτε αποδεκτές αλλά και ούτε ανεκτές από κανέναν.


Για το Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΟ Αχαΐας

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας


Αρβανίτης Γεώργιος                                                                Ζησιμοπούλου Μαρία