Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΝΟ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ. ΚΙΑΤΟΥ

κάντε κλικ εδώ

επίσης εδώ κι εδώ για δημοσιεύματα στον τύπο







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Φαίνεται πως μετά την πανελλήνια δημοσιότητα που έλαβε το θέμα του ακτινολογικού του Κ.Υ Κιάτου, η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου κυρία Σκέπερς, , αποφάσισε να ασχοληθεί επιτέλους με το ζήτημα.

Μόνο που αντί να ευαισθητοποιηθεί για το συμφέρον του πολίτη και την δημόσια υγεία, μοιάζει να ψάχνει για συνενόχους..

Ποίος άλλος μπορεί να είναι ο λόγος όταν η κυρία Σκέπερς, παίρνει τηλέφωνο δεύτερη φορά για το ίδιο θέμα (την πρώτη ήταν για να αφήσει υπονοούμενα) τον αντιπρόεδρο του ΣΥΝΟ Κορινθίας και τον προτρέπει να σταματήσει την “συκοφάντηση της υπηρεσίας μέσω των δημοσιευμάτων” (sic) και αφήνοντας να εννοηθεί, πως αν δεν συμμορφωθεί, θα υπάρξουν κυρώσεις εναντίον του.

Για το πώς αντιλαμβάνονται από πλευράς διοίκησης την Δημόσια Υγεία, είναι ενδεικτική η κυνική δήλωση της κας Σκέπερς, ότι αυτή η κατάσταση (υπάλληλοι να απασχολούνται σε αλλότρια καθήκοντα και μάλιστα σε τόσο ευαίσθητα για την δημόσια υγεία) συμβαίνει σε πολλά Νοσοκομεία και χώρους υγείας της χώρας.

Έφτασε μάλιστα η κυρία στο σημείο να απευθύνει και το μάλλον ρητορικό, αλλά χαρακτηριστικό της παθογενούς νοοτροπίας της ερώτημα: “αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι (οι παρανόμως ετεροαπασχολούμενοι), πώς θα λειτουργούσαν τα αντίστοιχα εργαστήρια σε όλη την χώρα”;

Παρ' όλο που τη σημερινή διοίκηση του νοσοκομείου μοιάζει να την χαρακτηρίζει η παροιμία: “Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”, εμείς θα της θυμίσουμε ότι είμαστε εδώ, ώστε να συνδράμουμε στην καλύτερη λειτουργία του ΕΣΥ, αλλά και για να καταγγείλουμε και να προβάλουμε αντίσταση στις όποιες παρανομίες γίνονται.

Συνένοχοί τους δεν θα γίνουμε ποτέ, και πολύ περισσότερο με την σιωπή μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ