Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

κάντε κλικ εδώ

14/09/2010


Μία ακατανόητη ενέργεια της τ. υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου έχει αναστατώσει τους νοσηλευτές. Αντικατέστησε αναίτια τα περισσότερα μέλη των εξεταστικών επιτροπών για τις νοσηλευτικές ειδικότητες με άτομα που στερούνται ακόμα και των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη θέση του εξεταστή, όπως νοσηλευτική ειδικότητα, πολυετή εμπειρία, μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, νοσηλευτές με διδακτορικά έχουν οριστεί αναπληρωματικά μέλη, ενώ ως κύρια μέλη έχουν μπει νοσηλευτές με το βασικό τίτλο σπουδών και μόνο. Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, η τοποθέτηση βοηθού νοσηλεύτριας σε επιτροπή της Θεσσαλονίκης και διοικητικού υπαλλήλου σε επιτροπή της Πάτρας.

Ο νέος υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος καλό θα είναι να ζητήσει να διαβάσει την επιστολή διαμαρτυρίας που έχει αποστείλει το Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης Νοσηλευτικής.

πηγή: Healthview.gr