Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΨΥΧΑΡΓΩΣ" 2011-2020

Οι προχειρότητες και οι ερασιτεχνισμοί από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας δεν έχουν τέλος. Έτσι, μία μόλις μέρα μετά τη δημοσίευση των ονομάτων, που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα εργασίας για το πρόγραμμα "ΨΥΧΑΡΓΩΣ" 2011 -2020, ξεκίνησαν και οι παραιτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαϊρακτάρης Κων/νος Αναπληρωτής Καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δήλωσε την παραίτησή του από την ομάδα, εκφράζοντας παράλληλα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Εντύπωση προκαλεί ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για την ένταξή του από την διαδίκτυο!!!

Για ακόμη μία φορά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με τις αποφάσεις της τεκμηριώνει το επίπεδο υπευθυνότητας με το οποίο διαχειρίζεται τα θέματα της ψυχικής υγείας. Επίπεδο που εύλογα μας προκαλεί ανησυχία και απογοήτευση.

Άραγε θα ακολουθήσουν κι άλλες παραιτήσεις;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ΝΑΙ.

κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση παραίτησης του κ. Μπαϊρακτάρη