Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ"

Μία πρόσκληση πολλές απορίες

Διαβάζοντας τη συγκεκριμένη πρόσκληση για τα εγκαίνια σε μία απο τις δομές του ΨΝΑ "ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ", εύλογα πιστεύω δημιουργούνται ορισμένα ερωτήματα.
Συγκεκριμένα ο φορέας στον οποίο ανήκει το "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΩΡΩΝ ΟΝΑΡ" είναι το ΨΝΑ "ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ". Εν τούτοις και είμαι βέβαιος όχι τυχαία, ως φορέας στον οποίο ανήκει το συγκεκριμένο κατάστημα, στην συγκεκριμένη πρόσκληση, δηλώνεται κάποιος άλλος.  Το όνομα αυτού <<ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ">>. Απο πότε ως πότε αυτή η αλλαγή στην επωνυμία; Τυχαίο δε νομίζω; Να υποθέσουμε ότι έγινε εκ παραδρομής. Όχι βέβαια. Ο πρόεδρος σε θέματα επωνυμίας, λογότυπου κλπ προσπαθεί να δώσει τη μέγιστη προσοχή. Τι θέλει να μας πει λοιπόν με αυτό το επικοινωνιακό τέχνασμα, το οποίο συνοδεύεται και με μετακίνηση ενός καταστήματος απο μια περιοχή σε άλλη (ως γνωστόν εκτός απο προσωπικό μετακινούνται και δομές). Τελευταίο ερώτημα είναι αν γίνονται εγκαίνια σε κατάστημα ή σε ξενώνα γιατί λίγο "μπερδεμένα" μας τα γράφουν; 

Σίγουρα θα υπάρχει κάποια δικαιολογία και γι αυτό.